Ihmiset ovat valokuvaustyöni sokeri

Valokuvalla on väliä. Kun maailma hukkuu visuaalisuuden tulvaan, on entistä tärkeämpää, millaisia valokuvat ovat. Hyvä valokuva erottuu. Hyvä valokuva jättää katsojaansa muistijäljen. Valokuva kertoo omaa tarinaansa.

Satumaista valokuvausta eri tarpeisiin

Hei, olen Satu, sinun valokuvaajasi.

Valokuvat ovat minulle keino hahmottaa ympäröivää maailmaa. On kiehtovaa katsella, miten eri tavalla maailman näkee kamera kaulassa valon, asettelun ja yksityiskohtien kautta.

Valokuvaustyöni sokeri ovat ihmiset: heidän kohtaamisensa ja heidän tarinansa. Minua inspiroi mahdollisuus kulkea lyhyt, mutta merkityksellinen matka heidän tärkeinä päivinään.

Olen luonteeltani avoin, positiivinen ja helposti lähestyttävä. Teen paljon töitä sen eteen, että kuvattavillani olisi kuvaustilanteessa mahdollisimman rento ja vapautunut olo. Minua ohjaa ajatus, jonka mukaan maailmassa ei ole liikaa naurua ja hyvää mieltä.

Löydät minut studiostani Järvenpään keskustan tunnelmallisessta ja pittoreskistä Emalikukasta. Olen ikuistanut siellä kuvia niin yritysten verkkosivuille, sosiaalisen media profiileihin, mainontaan kuin yksityishenkilöiden muistoksikin. Toteutan myös erilaisia videokuvauksia. Tai liikun asiakkaiden tarpeiden mukaan herkistä perhetapahtumista festivaaleille ja tehtaan tuotekuvauksista gaalailtoihin, minne vain tarvitaan.

Kuvauksissasi poseerataan, jännitetään, nauretaan vedet silmissä, rentoudutaan, kokeillaan uudestaan ja onnistutaan.

Millaisen valokuvan sinä tänään haluaisit?

Varaa aika