Valokuvat yrittäjän henkilöbrändin viestinnän välineenä

  

Valokuvilla on merkittävä rooli henkilöbrändin rakentamisessa. Ne vaikuttavat siihen, miten sinut nähdään ja muistetaan. Tässä muutamia tapoja, joilla valokuvat voivat tukea henkilöbrändiä:

Ensivaikutelma – Profiilikuvat, esimerkiksi LinkedInissä tai muissa sosiaalisen median kanavissa, antavat ensivaikutelman. Hyvin otettu ja ammattimainen kuva herättää luottamusta ja kiinnostusta.

Persoonallisuuden esittely – Valokuvat voivat tuoda esiin persoonallisuutesi ja arvosi. Esimerkiksi rento, hymyilevä kuva voi viestiä lähestyttävyyttä ja ystävällisyyttä, kun taas vakavampi kuva voi korostaa asiantuntevuutta ja ammattimaisuutta.

Johdonmukaisuus – Yhtenäiset ja laadukkaat valokuvat eri alustoilla luovat johdonmukaisen brändin. Tämä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja muistamaan sinut paremmin.

Visuaalinen tarinankerronta – Valokuvat voivat kertoa tarinaa siitä, kuka olet ja mitä teet. Esimerkiksi kuvat työtilanteista, harrastuksista tai projekteista voivat antaa syvemmän käsityksen toiminnastasi ja intohimoistasi.

Luotettavuuden lisääminen – Ammattimaiset valokuvat viestivät, että otat henkilöbrändisi vakavasti. Ne antavat vaikutelman, että olet asiantunteva ja luotettava ammattilainen.

Tunnetilan välittäminen – Valokuvat voivat herättää tunteita ja luoda yhteyksiä. Henkilökohtaiset ja aidot kuvat voivat tehdä sinusta helpommin lähestyttävän ja samaistuttavan.

Erilaiset tilanteet – Käyttämällä erilaisia kuvia eri tilanteista voit näyttää monipuolisuuttasi ja sopeutumiskykyäsi. Esimerkiksi kuvat esiintymisistä, verkostoitumistilaisuuksista tai rentoutumishetkistä voivat antaa kattavan kuvan elämästäsi ja ammatillisesta toiminnastasi.

Brändin visuaaliset elementit – Valokuvien tyyli, värit ja asettelu voivat heijastaa henkilöbrändisi visuaalista identiteettiä. Tämä auttaa luomaan tunnistettavan ja yhtenäisen visuaalisen brändin.

 

Kokonaisuudessaan valokuvat ovat tärkeä osa henkilöbrändiä, sillä ne täydentävät sanallista viestintää ja luovat visuaalisen yhteyden yleisöön.

Hinnasto:

Profiilikuvaus  159€

Sisältää:

Suunnittelupalaveri puhelimessa

Kuvauksen (n. 20 min)

Koevedosgallerian, josta voi valita kuvat

2 laadukasta profiilikuvaa

 

 

Yrittäjän henkilöbrändi kuvaus 449€ +alv

Sisältää:

Suunnittelupalaverin

Kuvauksen (n. 1 tunti)

2 eri taustaa

Max 3 eri vaatekertaa (omat tai Vaatepuu)

 

Hintoihin lisätään arvonlisävero

 

 

Ota yhteyttä